Despre noi

Suntem REDSIGN, o agenție de publicitate specializată în tipar digital, printuri bannere, personalizări și firme luminoase. Oferim soluții personalizate, calitate, creativitate și suport clienților noștri.

Echipa

Elena Popescu

(1) Designer grafic

(2) Specialist producție print

(3) Consultant publicitate

(1) Designer

(2) Specialist

(3) Consultant

Ana Dumitrescu

(1) Designer grafic

(2) Specialist producție print

(3) Consultant publicitar

Alexandru Stoica

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri servicii de publicitate de înaltă calitate, adaptate nevoilor lor specifice. Cu o echipă de specialiști în grafică și design, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu profesionalism și creativitate. Utilizăm tehnologii avansate și echipamente moderne pentru a livra produse de înaltă calitate, respectând întotdeauna termenele de livrare. Oferim o gamă variată de servicii, cum ar fi tipărituri digitale, printuri bannere personalizate și producție de firme luminoase, pentru a satisface toate nevoile de promovare ale clienților noștri. Suntem dedicați în a ajuta clienții să-și promoveze brandul în mod eficient și să obțină rezultate durabile în industria publicitară.

Viziunea noastră

Suntem o agenție de publicitate cu activitate de tipar digital și producție publicitară cu denumirea REDSIGN. Oferim servicii de tipărituri, printuri bannere, personalizări și firme luminoase. Culorile brandului nostru sunt roșu și alb. Avem o echipă de experți în grafică și design care asigură calitatea și creativitatea în realizarea proiectelor. Utilizăm echipamente moderne și tehnologii avansate pentru a livra produse de înaltă calitate. Respectăm termenele de livrare și oferim servicii de suport și consultanță clienților noștri. Oferim servicii personalizate și adaptate nevoilor și bugetelor clienților noștri. Printre produsele și serviciile noastre se numără tipărituri digitale de înaltă calitate, printuri bannere personalizate, personalizare a produselor prin gravură, imprimare sau broderie, precum și producție și instalare de firme luminoase cu design atrăgător și vizibilitate excelentă.

Ce ne deosebește?

Personalizate usluge adaptate nevoilor tale:

Ofertam un abordare individuala si ne adaptam la bugetul clientului, asigurand servicii perfect adaptate cerintelor lor.

Kreatywna și înaltă calitate grafică

Echipa noastră de designeri și graficieni experimentați asigură cea mai înaltă calitate și creativitate în realizarea proiectelor.

Termen de livrare și asistență pentru clienți

Respectăm termenele de livrare stabilite și echipa noastră oferă suport și consultanță profesională clienților în fiecare proiect.

Adresa

Despre 11 Drept St.București, 00-123

Contact

Meniul

Urmați-ne

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave